2010. július 7., szerda

11. Vacsora

30-án szerdán este Appreciation Dinner volt. Nem kellet bemennünk a konyhára, hanem elkészítették nekünk a vacsorát. Sokan kiöltöztek rá.


A vacsora Kentucky Derby stílusú volt, rendeztek egy lóversenyt is az ebédlőben, persze nem igazi lovakkal, hanem stílusosan öltözött személyzettel.


A vacsora előtt több mint huszan tettek felajánlásokat, pl. olyat, hogy készítenek egy tortát, vagy tíz embernek baseball meccsre jegyet vesznek. Egy-egy felajánláshoz kitettek egy kosarat. Mindenki kapott öt papírt, amire felírhatta a nevét, majd elhelyezte őket egy-egy kosárban. A vacsora folyamán minden kosárhoz nyerteseket húztak ki.

Nem hiányzott az a játék sem amit tavaly tehénnel játszottunk. Idén egy ló képére kellet a kijelölt helyre bekötött szemmel felragasztani a farkát. Volt olyan, aki a fejére ragasztotta.

Ezután jött az est fénypontja. 10 $ tábornak tett felajánlás fejében egy-egy direktort (korcsoport-igazgatót) igazgatót, vagy helyettest borotvahabbal feltöltött tányérral fejbe lehetett csapni. (Az első kép a direktorokat és a programigazgatót ábrázolja. Az egyik direktor lónak öltözött.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése