2010. augusztus 18., szerda

22. State Fair

Augusztus 12-én egy unalmas, esős nap után néhány kocsival elindultunk a New Jersey State Fair-re. Ez nem egy szimpla vásár, hanem egy mezőgazdasági kiállításból, állatsimogatóból, lóversenypályából és vidámpark és cirkusz jellegű egységekből álló komplexum. Akárcsak a boardwalk, amiről már korábban írtam. Minden megtalálható itt, amitől egy amerikai boldog lesz: étel, ital, lufilövés, óriáskerék és mutatványok.

a csapatunk


a fair felülnézetből



A házi állatok érdekes teremtmények, de jó néhány városias településen élő polgár számára ugyanolyan misztikusak, mint másoknak az esőerdők fel nem fedezett fajai. Ezért létrehoztak egy helyet ahol mindenki megtekintheti vagy megtapogathatja a teheneket, a nyulakat, a kecskéket vagy a birkákat. Ezután pedig az istállók végén elhelyezett kézmosóknál lehetett baktériummentessé válni.

Azonban nem egyforma állatok voltak hanem rengeteg különböző faj. Például a majdnem fül nélkülitől a félméteres fülű, a bajuszostól a szakállas a csontváztól a nagyhasú nyúlig minden volt. Több száz féle. Igazságtalan volt az, hogy a méretüktől függetlenül egyforma nagyságú ketrecet kaptak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése